Over Tante Truus

Als klein meisje was ik, Monique Jeucken, altijd al aan het knutselen en frutselen. Ik maakte van lege doosjes, kurken, wc-rolletjes de meest grappige huisjes, boompjes en beestjes. Ook was ik vaak aan het borduren, haken en breien en maakte kleertjes voor mijn poppetjes, grappige beestjes, en vrolijke schilderijtjes. Ik hield – en houd nog steeds – van vrolijke dessins, felle kleurtjes en fantasiebeestjes.

Toen ik iets ouder werd, maakte ik van mijn oude spijkerbroeken tasjes en versierde die met vilten figuurtjes, kantjes, knoopjes en strikjes. Eerst gewoon met naald en draad, maar toen ik iets ouder was kreeg ik de oude naaimachine van mijn moeder. Toen kon ik helemaal leuke dingen gaan maken! Uren zat ik op mijn zolderkamertje en maakte de meest prachtige dingen. Daar werd ik helemaal vrolijk van en zag overal nieuwe ideetjes in.

Al snel ging ik behalve tassen ook andere dingen maken. Want de restjes van de spijkerbroeken zag ik niet als afval, nee, daar kan je iets mee doen. Daar maak je gewoon een armbandje van of een sleutelhanger. Het duurde dan ook niet lang voordat het hele dorp mij ‘Tasse Truus’ noemde. Ik vond het geweldig!

Als Tasse Truus wilde ik graag mijn passie voor tasjes maken graag met de mensen delen en begon een winkeltje. Eerst in Well en later in Venray.

Inmiddels is Tasse Truus uitgegroeid tot Tante Truus en heb ik een prachtige winkel met een mooie ruimte om workshops te geven. Als je bij mij op visite komt, dan garandeer ik je dat je blij weggaat. Ik heb alleen maar leuke dingen in mijn winkel waar je vrolijk van wordt. Leuke cadeaus en kleding om te geven of zelf te houden.

Kom je een keer op visite bij mij? Dan zet ik een kop verse koffie of thee voor je en kletsen we verder!

Tot ziens!
Monique Jeucken namens Tante Truus

Chat openen
Heb je een vraag?
Wat leuk dat je een kijkje komt nemen in de webshop!
Heb je een vraag? Stuur me dan gerust een berichtje.
Tante Truus is gewoon een echte tante, die 's nachts slaapt en dus niet 24/7 reageert op je berichtjes, maar wel zo snel mogelijk :)